Lufthavnens unikke univers

Ah, den fantastiske følelse af at lande sikkert med sit fly og endelig have fast grund under fødderne. Hvad end det har været en lang eller kort flyvetur, flyder der altid en følelse af rolig energi gennem min krop, når jeg træder ud i ankomsthallen med min bagage trygt i hånden. I mine øjne har lufthavne altid været et interessant sted, der virker til at eksistere på et andet plan, hvor det er acceptabelt at drikke alkohol sammen med en muffin kl. 6 om morgenen. Imens render folk rundt med kufferter og tasker; nogle i jakkesæt på business trip, andre i deres blomstrede sommershorts klar til charterrejse.

Ud af boblen ind i byen

Lufthavne er en sand mødecentral, hvor folk fra forskellige nationaliteter konstant suser forbi hinanden på kryds og tværs, alle med hver deres rejsemål. Det er nok også derfor, jeg altid føler, jeg er trådt ud af en tidløs boble, så snart lufthavnen er bag mig, og min bydestination langsomt træder frem i horisonten. Med et fuldt opladet kamera i hånden er jeg klar til at gå i fuld turistmode, inden det igen er tid til at pakke kufferten og vende tilbage til lufthavnens sære univers, placeret uden for tid og sted.