Kontorforsyning med omtanke for miljøet

Storleverandør til kontorartikler

Når man køre en vis størrelse af virksomhed, vil der være nogle varer, der skal bestilles jævnligt af kontorartikler. Det samme gælder, hvis virksomheden har en åben kantine og selv forestår rengøringen. Her kommer Redoffice Scan Office til hjælp. Kontorforsyningsvirksomheden ligger nemlig inde med mere end 7500 produkter på deres centrallager i Esbjerg. Der er alt fra blækpatroner til rengøringsmidler og kontormøbler. Fordelen ved at partner op med så stor en leverandør er, at man kan nøjes med af bestille ét samlet sted og dermed spare administrationstid. Er der spørgsmål til levering, kan man også rette disse til ét samlet sted.

Alt til kontoradministration

Redoffice Scan Office har en meget overskuelig hjemmeside redofficescanofficeshop.dk hvor man kan se alle varerne med billeder. Nogle af varerne er også udstillede i deres butikker, der ligger spredt over Danmark. Her vil mange af kontorforsyningsartiklerne kunne ses, og der kan fås vejledning af medarbejderne. Redoffice Scan Office har mange års erfaring med kontorartikler. Der er ikke den ting, som man kan hitte på, der ikke er på deres menukort. F.eks. har de utallige former for post-it blokke. Store. Små. Flere farver og flere størrelser. Der et en post-it til ethvert formål. De kan f.eks. bruges til at sætte remindere på bordet, på papirer, på computeren eller som bogmærke. I samme boldgade findes der indeksfaner, korrektionstape og diverse opbevaringsting til post-it mærkaterne. Post-it blokkene er verdenskendte og hjælper med at bevare overblikket.

Få printerne til at virke

En af de varer, der løbende skal bestilles hjem til kontoret, er blæk til printerne. Scan Office forhandler et udvalg af printere, men forhandler endnu flere mærker af blæk, så alle kan blive dækket ind. Af populære mærker er der Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark, Oki, Ricoh, Samsung samt Xerox. Der er blækudvalg til både laserprintere og blækprintere. Printeren er af essentiel betydning for virksomhedens administration, og det kan anbefales at have et konstant lager af lasertoner og printerblæk. Bestiller man en vis mængde toner eller blæk hjem på én gang  kan leveringsgebyret spares. Det skal kunne betale sig.