Gør dit hjem til et trygt sted

Smart løsning til sikring af hjemmet

Flere og flere får mere og mere. Dem, der ikke har så meget kan ikke altid finde ud af, hvad der er dit og mit, og derfor er det en god idé at sikre hjemmet. I forhold til vores nabolande er Danmark det land, hvor der er flest anmeldte indbrud i privat bolig. Gennem de sidste 10 år er der kommet flere og flere indbrud. Det kan derfor være logisk at sikre sit hjem mod ubudne gæster. Som en følge af det høje indbrudstal er der kommet et større marked for løsninger til at sikre sit hjem. En af disse udbydere er shop.somfy.dk . Somfy er en webshop, der sælger Somfy Smart home og Smart Living produkter. Disse produkter har til formål at givet et sikkert og trygt liv. Udover at levere produkter til at sikre hjemmet, så leverer Somfy også produkter med motorer og gateways til rullegardiner og markiser samt belysningsstyring.

Smart Home giver tryghed

Uanset om man anser sig selv for smart eller ikke smart, så er det muligt at konstruere det intelligente hjem ved hjælp af Smart Home. Smart Home sælges i enkelte dele eller som pakkeløsninger. Kollektionen dækker over intelligente belysningsløsninger, overvågning af hjemmet samt styring af persienner og markiser. En startpakke hos Somfy indeholder en Tahoma Box, der trådløst styrer de tilsluttede enheder. Oveni dette får man en sirene til inde i hjemmet, en bevægelsessensor, en magnetkontakt samt en røgalarm. Dem, der ikke er smarte, vil oftest have et system – eller rettere et ikke-system -, der styres individuelt. Det smarte med Smart Home er netop, at alt styres fra en enhed; Tahoma Smart Home boksen.

Endnu mere sikkerhed

Er man til endnu mere sikkerhed, og vil man helst gå uden om indbrudsstatikken, så tilbyder Somfy flere forskellige hjemmealarmspakker. Somfy drager en skelnen mellem IP-kameraer og trådløse alarmsystemer. IP-kameraerne kan enten benyttes uden et Smart Home system, eller de kan tilknyttes Smart Home. Tilknytter man et IP-kamera til sit Smart Home system, vil man via en applikation på sin smartphone kunne følge med i, hvad der sker i hjemmet, når man ikke er hjemme. De trådløse alarmsystemer består af bevægelsessensorer, sirener, vindues- og dørsensorer. Er man til den helt store sikkerhedspakke, så skal man vælge Somfy One, der er et komplet alarmsystem. Mere tryghed får man ikke.