Er du vild med skatemiljøet?

Et aktivt fritidsliv

Skatemiljøet bliver forbundet med et aktivt fritidsliv. Når man skater sammen, holder man af at skate, men man befinder sig også uden for meget af tiden. Man er aktiv. Derfor bliver skatemiljøet betegnet som et aktivt fritidsliv, som er sundt for kroppen og sjælen. Mange som tager på skaterbane for at skate elsker det fællesskab man får der ude på skaterbanen. Så ikke nok med at man får mulighed for at lave det man elsker, dvs. at skate, men man får også mulighed for at være sammen med andre mennesker, som har præcis de samme interesser, som man selv har. Derfor får man en form for fællesskabsfølelse, når man er en del af skatermiljøet. Derudover er det også sundt for kroppen og sjælen, fordi man bevæger sig og samtidig får noget frisk luft.

Vil du være en del af skatermiljøet?

Det er ikke svært at blive en del af skatermiljøet. Det kræver blot, at man køber sig udstyr og dukker op på skaterbanen. Det kan være grænseoverskridende, hvis man aldrig har prøvet at gøre sådan noget før. Men man skal bare tage skridtet, få købt sit udstyr og så møde de mennesker, som befinder sig på skaterbanen. Hvis man ikke ved, hvordan man skal skate, kan man også spørge om hjælp, og på den måde blive en del af et fællesskab.

Køb skaterudstyr i SkateOne skateshop

Man kan købe skaterudstyr i SkateOne som er en skateshop. Man kan finde alt det udstyr, som man har brug for til at kunne skate på en skaterbane. Man kan f.eks. købe et trick løbehjul. Et trick løbehjul er nu blevet et kendt syn i skaterparkerne og på gaden. Så hvis man ikke vil skate med et skateboard til at starte med, kunne man investere i et trick løbehjul. Man kan også ønske et Løbejul i julegave, hvis man nu ikke har råd til det selv. Se udvalget af skaterudstyr på skateone.dk.