Få lightning strike protection til alle vindmøllekomponenterne

Med lightning strike protection kan man sørge for, at ens vindmøller ikke er udsatte når der er lynnedslag. Kontakt Polytech her på nettet, og få meget mere at vide om de enkelte processer og tests der kan laves på ens vindmøller i dag. Beskyttelse af vindmøller er en kæmpe investering, især hvis det er man har mange opererende på hjemmebane og i udlandet. Der kan ofte være mange forskellige vejrforhold og tage højde for. Så det er godt at være testet hele vejen rundt.

Den form for regn man kender til, er måske noget helt andet i andre lande. Her er det måske så intenst, at det rent faktisk kan beskadige bladende på turbinerne. leading edge protection sørger for at det er noget man undgår, og i stedet for kan nyde nogle fuldt funktionelle vindmøller i stedet for. En investering som kommer til at spare en for en masse bøvl og i sidste ende penge. Vær på forkant med vejret, og beskyt ens aktiver her.

Kom i kontakt med de førende eksperter

Vil man gerne overlades i trygge hænder, hvad angår sådan en investering så er det også Polytech som gør sig gældende. Her finder man nogle førende eksperter på området, som sørger for at der bliver testet højt såvel som lavt i forhold til ens komponenter. Så opererer man et sted, hvor der eksempelvis er mange salt og eller sand partikler i luften, bliver man ikke udsat for rust. Det kan være en stor fare for produktets levetid, og må stoppes på alle bekostninger.

Man kan altid få en snak om, hvad der er bedst for ens interesse, når det kommer til blade lightning protection og andre lignende tests. Man finder i hvert fald en god løsning til ens vindmøller, hvis det er man står og har en stor operation kørende. Hellere være på den sikre side, end at stå med en masse som er gået i stykker på grund af frost eller tilfælde lynnedslag.